Susan Made by Me

SUSAN Made by me heeft een brede collectie van zelfontworpen en -gemaakte sieraden. In mijn webshop kun je talloze verschillende ontwerpen vinden. Zit net niet de juiste kleur of maat erbij, neem contact met me op en kunnen we kijken naar de mogelijkheden. Wil je het sieraad toch eerst zien of voelen, maak een afspraak om langs te komen.

Ik ben Susan, het creatieve brein achter Madebyme. Ik ben al jaren bezig in de hectische beurzen wereld in Europa, die vaak bestaan uit lange dagen en veel reizen. Ik vind rust door het maken van sieraden en wil dit graag delen met anderen. Ik heb industrieel ontwerpen gestudeerd en hou van het creatief bezig zijn met mijn handen. Zie hier het ontstaan van Susan MadeByMe.


Mijn sieraden zijn zeer divers en ik haal mijn inspiratie uit mijn vele reizen. Zo zie je buddha’s terugkomen uit Azie, ibiza style uit, waar kan het ook anders, een recente reis naar Ibiza met vriendinnen. Na een vakantie in Afrika ben ik begonnen aan nieuwe lijn sieraden, omdat ik daar hele mooie kralen heb kunnen kopen.

Ik hou er van om in winkels te kijken naar andere sieraden en kan er ook erg van genieten om ze zelf te kopen. Ik vind ook dat een sieraad een stijl afmaakt: je kan je mooi aankleden maar een sieraad kan het nog mooier complementeren!
Mijn passie naast de sieraden is koken op natuurlijke wijze: geen recepten, geen pakjes, maar heerlijk inspiratie halen uit wat er in de koelkast ligt. Daarnaast lekker wandelen, reizen en genieten van de natuur. Ik denk dat je dit ook terugziet in de diversiteit van mijn ontwerpen. Ik vind dat er een sieraad is voor elk gelegenheid. Van stoer tot lief tot chique!

img6

Contact: Susan Boomkamp

fb_icon_325x325                instagram_app_large_may2016_200

 

Telefonisch bereikbaar op Maandag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00.

Telefoon: 06-10718913 E-mail: info@susanmadebyme.nl

Betaling:

Eenvoudig overboeken vanuit de hele EU naar een IBAN nummer met het juiste betalingskenmerk. Jouw betaling wordt de volgende (werk)dag al geregistreerd!

Levering:

Verzending is tussen 2-4 werkdagen na ontvangst van betaling. Over het algemeen is het met de gewone post en hoef je hiervoor niet thuis te blijven.

Alle artikelen zijn inclusief verzendkosten